Kollageeni nivelille

Kollageenilisien käyttö voi olla hyödyllistä luille ja nivelille samalla tavalla kuin iholle. Auttamalla luonnollista kollageenin tuotantoa kehossa sekä kehoa rakentamaan orgaanisesti näitä aminohappoja, kollageeni voi parantaa sekä luiden että nivelten terveyttä ajan mittaan.

Puhuessa kipujen lieventämisistä, glukosamiini ja kondroitiini ovat kaksi yleisintä tapaa torjua nivelkipuja. Suurin osa meistä ei ehkä ole tietoisia siitä, että kollageeni auttaa myös terveitä niveliä. Tässä on kolme tärkeää hyötyä kollageenin yleiselle terveydelle.

  1. Kollageeni on yksi kehon tärkeimmistä proteiineista.

Vaikka se voi olla yllätys, kollageeni on kaikkein runsain kehosta löydettävä proteiini. Sillä on tärkeä rooli tuen ja elastisuuden antamiseen sidekudoksessa, kuten rustossa, luissa, jänteissä ja nivelsiteissä. Ihon rakenteellinen tukeminen on myös sen toinen tärkeä rooli. Kollageeni tekee ihon ulkonäöstä nuorempaa, tukevampaa ja ehkäisee ryppyjä.

  1. Kollageeni stimuloi ruston kasvua

Rusto on kiinteää, kumimaista materiaalia, joka toimii suojana luiden päissä sekä nivelissä. Ajan myötä rusto kuluu ikääntymisen ja toistuvien liikkeiden seurauksena. Tämän seurauksena jänteet ja nivelsiteet puristuvat ja luut hankaavat toisiaan vastaan, mikä aiheuttaa kipua. Kollageeni auttaa kasvattamaan ja korjaamaan rustokudosta sekä lievittämään myös tulehdusta ja kipua. Kollageenilisät auttavat kehoasi niin, että voit ylläpitää aktiivista elämäntapaa ja saavuttaa tavoitekuntosi.

  1. Kollageeni tukee heikkoja niveliä

Tyypin II kollageeni on pääasiassa esillä nivelissä, mikä puolestaan on kehon osa, joka on alttiina kulumiselle. Siinä tapauksessa, että olet etsimässä lisäravinnetta nivelille, valitse valmiste, jossa on kollageenia. Näin voit ylläpitää nivelten mukavuuden, joustavuuden sekä liikkuvuuden. Tämä on erityisesti hyödyllistä, jos tunnet usein epämukavuutta ja kipua nivelissä. Näin voi tapahtua usein, jos olet aktiivinen urheilija tai ikääntynyt henkilö. Kollageeni on osoittautunut lupaavaksi ja turvalliseksi vaihtoehdoksi tavallisille lisäravinteille, koska se tukee ja suojaa nivelten terveyttä.

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn